CUSTOMIX

Norrbottens län

Information

CUSTOMIX är ett av många verksamheter som finns i Pajala. Det är nämligen den kommunen som CUSTOMIX finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CUSTOMIX är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-24.

CUSTOMIX som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-02-22. Men sedan 2005-03-03 så har CUSTOMIX varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CUSTOMIX så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0978-10044.

Pajala arbetar för att verksamheter som CUSTOMIX ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CUSTOMIX. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Försäljning och montering av stylingprodukter till fordon såsom lastbilar och personbilar. Fordonsvård. Maskinservice främst symaskiner. Företagsprofilering samt för alla områden förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CUSTOMIX är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CUSTOMIX och det är följande personer, Wahlberg, Thord Svante Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för CUSTOMIX är 600816-XXXX.