Explore the North

Norrbottens län

Information

800108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Explore the North. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Explore the North är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Pajala som är den kommunen som Explore the North finns i.

Explore the North har varit registrerat sedan 2005-06-01 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Explore the North så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Explore the North är och det finns flera verksamheter i Pajala som också är .

Firmatecknare för Explore the North är följande:

Vill ni komma i kontakt med Explore the North så kan ni göra det på telefon genom 070-6261909 eller genom brev på följande adress:

Turismverksamhet inom hundspann, skoter, fiske, jakt.

Det finns olika personer som har en koppling med Explore the North och det är Väisänen, Jorma Johan som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,