Malin Siikavaara's Hårstudio

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Pajala och Malin Siikavaara's Hårstudio är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Malin Siikavaara's Hårstudio är ett av dem. Statusen för Malin Siikavaara's Hårstudio är att Bolaget är aktivt.

Malin Siikavaara's Hårstudio är ett Enskild firma och skapades 2004-05-26. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Pajala där företaget finns i jobbar för att företag som Malin Siikavaara's Hårstudio ska trivas.

Malin Siikavaara's Hårstudio är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Pajala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva verksamhet inom hårvård samt försäljning av hårvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malin Siikavaara's Hårstudio är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06.

Idag är Malin Siikavaara's Hårstudio och det finns flera företag som är det idag i Pajala.

Vill man komma i kontakt med Malin Siikavaara's Hårstudio så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-14737.

.

De som är på något sätt har med Malin Siikavaara's Hårstudio är Siikavaara, Anna Malin som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Malin Siikavaara's Hårstudio har 800508-XXXX som sitt organisationsnummer.