Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Pajala som är den kommunen där Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag finns. I Pajala så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tornedalsv. 9, 984 31, Pajala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0978-10050.

Pajala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag har idag 916478-4168 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag

Handel med husbyggnadsmaterial och till- verkning av industri- och bostadshus.

I Bröderna Nygårds Entreprenad Byggnadskonsult Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nygård, Kurt Gunnar som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Nygård, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .