ELEX Språkbyrå Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

ELEX Språkbyrå Kommanditbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Pajala som är den kommunen där ELEX Språkbyrå Kommanditbolag finns. I Pajala så finns det många olika Kommanditbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Kommanditbolag. ELEX Språkbyrå Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket ELEX Språkbyrå Kommanditbolag har haft sedan 1995-01-01. ELEX Språkbyrå Kommanditbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ELEX Språkbyrå Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tornedalsv. 10, 984 31, Pajala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0978-71943.

Pajala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

ELEX Språkbyrå Kommanditbolag har idag 916991-1899 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för ELEX Språkbyrå Kommanditbolag

Kontorstjänster, översättningar samt språkkurser.

I ELEX Språkbyrå Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fischer, Paul Albert som är född 1949 och har titeln Komplementär, Waara, Bror Lars-Kenneth som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, Waara, Lili Kajsa Sofia som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, .