Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Pajala som är den kommunen där Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik finns. I Pajala så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik så kan ni göra det genom att skicka er post till Liviöjärvi 7400, 984 92, Pajala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0978-63050.

Pajala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik har idag 997600-0233 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik

Möbeltillverkning.

I Handelsbolaget Liviöjärvi Gungstolsfabrik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundholm, Sten Rudolf som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Lundholm, Sven Roland som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .