Gräsviks Byggvaror o Div

Norrbottens län

Information

371213-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gräsviks Byggvaror o Div. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gräsviks Byggvaror o Div är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Pajala som är den kommunen som Gräsviks Byggvaror o Div finns i.

Gräsviks Byggvaror o Div har varit registrerat sedan 2002-12-18 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gräsviks Byggvaror o Div så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Gräsviks Byggvaror o Div är och det finns flera verksamheter i Pajala som också är .

Firmatecknare för Gräsviks Byggvaror o Div är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gräsviks Byggvaror o Div så kan ni göra det på telefon genom 0978-35047 eller genom brev på följande adress:

Byggvaror, div (konst, sameslöjd och marknadsvaror.)

Det finns olika personer som har en koppling med Gräsviks Byggvaror o Div och det är Gräsvik, Stig Vilhelm som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,