ROOTChi Balance - Research

Norrbottens län

Information

ROOTChi Balance - Research är ett bolag som finns i Pajala. I ROOTChi Balance - Research finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kostet, Helga Edit Levisdotter som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ROOTChi Balance - Research så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ROOTChi Balance - Research på telefon 0978-51062.

Alternativmedicinska balanseringar behandlingar som Aditi-- Kinesiologi och Reiki. Kurser och föreläsningar. Försäljning av bl.a. böcker, hälsopreparat genom nätverksanslutning, konst. Forskaruppdrag.

Idag är ROOTChi Balance - Research av bolagstypen Enskild firma.

ROOTChi Balance - Research är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Pajala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ROOTChi Balance - Research innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-23 och ROOTChi Balance - Research är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ROOTChi Balance - Research så är det följande:

ROOTChi Balance - Research har 420422-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.