Henrys Friskvård Henry Svarfvare

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Pajala och Henrys Friskvård Henry Svarfvare är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Henrys Friskvård Henry Svarfvare är ett av dem. Statusen för Henrys Friskvård Henry Svarfvare är att Bolaget är aktivt.

Henrys Friskvård Henry Svarfvare är ett Enskild firma och skapades 2002-02-26. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Pajala där företaget finns i jobbar för att företag som Henrys Friskvård Henry Svarfvare ska trivas.

Henrys Friskvård Henry Svarfvare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15. I Pajala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage, shiatsu, reiki, stressterapi, utbildning, försäljning av friskvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henrys Friskvård Henry Svarfvare är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Henrys Friskvård Henry Svarfvare och det finns flera företag som är det idag i Pajala.

Vill man komma i kontakt med Henrys Friskvård Henry Svarfvare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0978-51074.

.

De som är på något sätt har med Henrys Friskvård Henry Svarfvare är Svarfvare, Henry Artur som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Henrys Friskvård Henry Svarfvare har 510621-XXXX som sitt organisationsnummer.