Your Style Sweden

Norrbottens län

Information

510823-XXXX är organisationsnummer för företaget Your Style Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Your Style Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Pajala som är den kommunen som Your Style Sweden finns i.

Your Style Sweden har varit registrerat sedan 2009-03-09 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Your Style Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-25.

Your Style Sweden är och det finns flera bolag i Pajala som också är .

Firmatecknare för Your Style Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Your Style Sweden så kan ni göra det på telefon genom 08-7541020 eller genom brev på följande adress:

e-handel med kläder, silver smycken.

Det finns olika personer som har en koppling med Your Style Sweden och det är Örneving, Bengt Göran som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,