Jari Latvalas Sjukgymnastik

Norrbottens län

Information

Jari Latvalas Sjukgymnastik är ett av många företag som finns i Pajala. Det är nämligen den kommunen som Jari Latvalas Sjukgymnastik finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jari Latvalas Sjukgymnastik är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-05-23.

Jari Latvalas Sjukgymnastik som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-03-21. Men sedan 2001-05-23 så har Jari Latvalas Sjukgymnastik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jari Latvalas Sjukgymnastik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6036699.

Pajala arbetar för att företag som Jari Latvalas Sjukgymnastik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jari Latvalas Sjukgymnastik. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Sjukgymnastiska behandlingar dvs : värme, kyla, muskel och nervstimulering, massage, mobilisering, manipulation, akupunktur, el-akupunktur, el-behandlingar, föreläsningar, konsultation , tejpning och träningsråd.

Firmatecknare för Jari Latvalas Sjukgymnastik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jari Latvalas Sjukgymnastik och det är följande personer, Latvala, Jari Kaarle Johannes som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jari Latvalas Sjukgymnastik är 540111-XXXX.