Bertil Oja

Norrbottens län

Information

541011-XXXX är organisationsnummer för företaget Bertil Oja. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bertil Oja är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Pajala som är den kommunen som Bertil Oja finns i.

Bertil Oja har varit registrerat sedan 1980-01-18 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bertil Oja så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Bertil Oja är och det finns flera bolag i Pajala som också är .

Firmatecknare för Bertil Oja är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bertil Oja så kan ni göra det på telefon genom 0978-22056 eller genom brev på följande adress:

Traktorrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Bertil Oja och det är Oja, Rune Bertil som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,