Mats Winsa Arkitektkontor

Norrbottens län

Information

550924-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mats Winsa Arkitektkontor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Winsa Arkitektkontor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Pajala som är den kommunen som Mats Winsa Arkitektkontor finns i.

Mats Winsa Arkitektkontor har varit registrerat sedan 1991-07-01 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Winsa Arkitektkontor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mats Winsa Arkitektkontor är och det finns flera verksamheter i Pajala som också är .

Firmatecknare för Mats Winsa Arkitektkontor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mats Winsa Arkitektkontor så kan ni göra det på telefon genom 0920-222950 eller genom brev på följande adress:

Arkitektur och design.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Winsa Arkitektkontor och det är Winsa, Mats Lennart som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,