Lovikka Träförädling Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Pajala och Lovikka Träförädling Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Lovikka Träförädling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lovikka Träförädling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lovikka Träförädling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1945-06-22. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Pajala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lovikka Träförädling Aktiebolag ska trivas.

Lovikka Träförädling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Pajala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva träförädlingsrörelse samt komponering och framförande av musik och kulturarbete och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lovikka Träförädling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Lovikka Träförädling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Pajala.

Vill man komma i kontakt med Lovikka Träförädling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0978-33025.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lovikka Träförädling Aktiebolag är Karinen, Jan Tommy Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karinen, Ivan Georg som är född 1938 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Lovikka Träförädling Aktiebolag har 556045-5510 som sitt organisationsnummer.