Jegges Choklad Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Jegges Choklad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Pajala. I Jegges Choklad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Svea Margareta som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Alainentalo, Gösta Axel som är född 1932 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jegges Choklad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jegges Choklad Aktiebolag på telefon 0977-30077.

Bolaget skall driva kokosbollsfabrik, förvärva och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet, samt idka hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jegges Choklad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jegges Choklad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Pajala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jegges Choklad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jegges Choklad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jegges Choklad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jegges Choklad Aktiebolag har 556111-0924 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.