Bykrogen i Pajala AB

Norrbottens län

Information

Bykrogen i Pajala AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Pajala som är den kommunen där Bykrogen i Pajala AB finns. I Pajala så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bykrogen i Pajala AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bykrogen i Pajala AB har haft sedan 1994-01-01. Bykrogen i Pajala AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bykrogen i Pajala AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fridhemsv. 1, 984 31, Pajala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0978-71200.

Pajala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bykrogen i Pajala AB Privat, ej börsnoterat.

Bykrogen i Pajala AB har idag 556231-9581 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bykrogen i Pajala AB

Bolaget skall bedriva hotell och restaurang och därmed förenlig verksamhet.

I Bykrogen i Pajala AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ylipää, Inge Per-Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ylipää, Inge Arne Bernhard som är född 1936 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .