Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva färghandel samt utföra målningsarbeten och mattläggning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Pajala så är Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Pajala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Pajala och i Norrbottens län. Redan 1985-11-04 så skapades Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556267-0512 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Pajala.

Just nu är Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0978-10639 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nils Blancks Golv & Måleri Aktiebolag är Blanck, Nils Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Blanck, Hilma Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Bergdal, Fritz Sverker som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .