Lampinens Bageri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556276-4240 är organisationsnummer för bolaget Lampinens Bageri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lampinens Bageri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Pajala som är den kommunen som Lampinens Bageri Aktiebolag finns i.

Lampinens Bageri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-21 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lampinens Bageri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Lampinens Bageri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Pajala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lampinens Bageri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Magnus Folke Gunnar -Rahkola, Carl Jonas Mikael

Vill ni komma i kontakt med Lampinens Bageri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0977-10130 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 8, 980 60, Korpilombolo

Bolaget skall bedriva bagerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lampinens Bageri Aktiebolag och det är Rahkola, Carl Jonas Mikael som är född 1970 och har titeln VD, Rahkola, Carl Jonas Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Magnus Folke Gunnar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rahkola, Camilla Anna Viola som är född 1971 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor