Dolomiten Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Dolomiten Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Pajala som är den kommunen där Dolomiten Aktiebolag finns. I Pajala så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dolomiten Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Dolomiten Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Dolomiten Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Saittarova 270, 980 61, Tärendö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0981-40115.

Pajala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dolomiten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dolomiten Aktiebolag har idag 556287-0617 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Aittamaa, Stig Conny Fredrik -Kalla, Stig Lennart är den som för stunden ansvarar för Dolomiten Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning, försäljning av kapitalvaror inom vitvarusektorn, typ köksutrustningar, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Dolomiten Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kalla, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Kalla, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Aittamaa, Stig Conny Fredrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .