Pilotfocus AB (Shell Bensinstation)

Norrbottens län

Information

Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) är ett av många verksamheter som finns i Pajala. Det är nämligen den kommunen som Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1989-01-31. Men sedan 1989-01-01 så har Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0978-10197.

Pajala arbetar för att verksamheter som Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pilotfocus AB (Shell Bensinstation). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultservice, utbildning, förmedling och rekrytering inom flygbranschen, handel med fast- och lös egendom, aktiehandel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) och det är följande personer, Niskala, Jukka Pekka som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Niskala, Annikki som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Niskala, Pekka Väinö Antero som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Markus som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Pilotfocus AB (Shell Bensinstation) är 556345-8826.