Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Pajala och Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Pajala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag ska trivas.

Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Pajala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra service och installation samt bedriva försäljning av VVS-anläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Pajala.

Vill man komma i kontakt med Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0978-10777.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag är Johansson, Jan Ulf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jan Leif som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Joakim som är född 1976 och har titeln Suppleant, Vall, Jan David Andreas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Johanssons VVS i Pajala Aktiebolag har 556359-5403 som sitt organisationsnummer.