Rovas Motell o Stugby Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556381-6031 är organisationsnummer för företaget Rovas Motell o Stugby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rovas Motell o Stugby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Pajala som är den kommunen som Rovas Motell o Stugby Aktiebolag finns i.

Rovas Motell o Stugby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-18 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rovas Motell o Stugby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Rovas Motell o Stugby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Pajala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rovas Motell o Stugby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rovas Motell o Stugby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0978-30395 eller genom brev på följande adress:
Junosuando, 980 62, Junosuando

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och uthyrning av stugor, samt därme förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rovas Motell o Stugby Aktiebolag och det är Rova, Folke Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rova, Inge Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor,