TORNEDALSBLADET Aktiebolag

Norrbottens län

Information

TORNEDALSBLADET Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Pajala. Det är nämligen den kommunen som TORNEDALSBLADET Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TORNEDALSBLADET Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TORNEDALSBLADET Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-04-18. Men sedan 1990-01-01 så har TORNEDALSBLADET Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ruokojärviv. 28, 984 31, Pajala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TORNEDALSBLADET Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0978-10215.

Pajala arbetar för att bolag som TORNEDALSBLADET Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TORNEDALSBLADET Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall idka utgivning av annonsblad, produktion och försäljning av reklam och trycksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TORNEDALSBLADET Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TORNEDALSBLADET Aktiebolag och det är följande personer, Lind, Bernt Jan-Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Marie Agneta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TORNEDALSBLADET Aktiebolag är 556393-9890.