DIGITORUM Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Pajala och DIGITORUM Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DIGITORUM Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DIGITORUM Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DIGITORUM Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-10. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Pajala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DIGITORUM Aktiebolag ska trivas.

DIGITORUM Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Pajala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva prefabricering av byggnader byggnadselement, byggnation av hus, snickeri, konsultationer inom byggnationer, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DIGITORUM Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är DIGITORUM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Pajala.

Vill man komma i kontakt med DIGITORUM Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0978-71920.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med DIGITORUM Aktiebolag är Henriksson, Ronny Markus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Eivor Elisabet som är född 1965 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

DIGITORUM Aktiebolag har 556407-4937 som sitt organisationsnummer.