Torgkiosken i Pajala Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Torgkiosken i Pajala Aktiebolag är ett bolag som finns i Pajala. I Torgkiosken i Pajala Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundkvist, Dick Sigvard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Mats Ove som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torgkiosken i Pajala Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torgkiosken i Pajala Aktiebolag på telefon 0978-10760.

Bolaget skall bedriva kioskrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torgkiosken i Pajala Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torgkiosken i Pajala Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Pajala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torgkiosken i Pajala Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Torgkiosken i Pajala Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torgkiosken i Pajala Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Torgkiosken i Pajala Aktiebolag har 556458-0131 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.