Pajala Resebyrå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Pajala Resebyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Pajala. I Pajala Resebyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Kjell Edgar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Eva Astrid som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Viola Hillevi som är född 1958 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pajala Resebyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pajala Resebyrå Aktiebolag på telefon 0978-71130.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pajala Resebyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pajala Resebyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Pajala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pajala Resebyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pajala Resebyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pajala Resebyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Pajala Resebyrå Aktiebolag har 556486-4527 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.