Heart Communication Systems Development Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Heart Communication Systems Development Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Pajala. Det är nämligen den kommunen som Heart Communication Systems Development Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Heart Communication Systems Development Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1995-01-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Heart Communication Systems Development Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Pajala arbetar för att bolag som Heart Communication Systems Development Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Heart Communication Systems Development Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva utveckling och produktionsanpassning av kommunikationsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Heart Communication Systems Development Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Heart Communication Systems Development Aktiebolag och det är följande personer, Kovanen, Hilkka-Riitta som är född 1950 och har titeln Likvidator, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Heart Communication Systems Development Aktiebolag är 556502-9658.