Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Pajala som är den kommunen där Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag finns. I Pajala så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granbackav. 18, 980 60, Korpilombolo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0977-10243.

Pajala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag har idag 556521-3732 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsarbeten med skogsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

I Ulfs o Leifs Skogsmaskiner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tillberg, Leif Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillberg, Ulf Henrik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Winsa, Jan Olov som är född 1949 och har titeln Revisor, Winsas Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .