Miroi i-learning AB

Norrbottens län

Information

556535-2688 är organisationsnummer för verksamheten Miroi i-learning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miroi i-learning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Pajala som är den kommunen som Miroi i-learning AB finns i.

Miroi i-learning AB har varit registrerat sedan 1996-10-25 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Miroi i-learning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Miroi i-learning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Pajala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Miroi i-learning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Miroi i-learning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6320380 eller genom brev på följande adress:
ISAFJORDSGATAN 22, 164 40, Kista

Bolaget ska utveckla och förvalta bolag, fastigheter och värdehandlingar samt bedriva konsultation, utbildning och produktutveckling inom utbildningsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Miroi i-learning AB och det är Aspvik, Jan Olov som är född 1953 och har titeln VD, Aspvik, Jan Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspvik, Jan Marcus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,