Pajalalyktan AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva travverksamhet, handel med bilar och traktorer samt tillverkning och försäljning av marschaller och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pajalalyktan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Pajala så är Pajalalyktan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Pajala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Pajala och i Norrbottens län. Redan 1997-06-17 så skapades Pajalalyktan AB och bolaget är har F-skattsedel Pajalalyktan AB har haft det sedan 1997-01-01.

Pajalalyktan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556543-3819 är organisationsnummret för bolaget som finns i Pajala.

Just nu är Pajalalyktan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Pajalalyktan AB så går det att nå dem via telefon på 0978-62030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pajalalyktan AB är Ylipää, Per Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ylipää, Inga-Lisa som är född 1937 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .