Kengis Bruk AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, bedriva turistverksamhet med därtill förenlig verksamhet, bedriva produktion och försäljning av el-kraft samt entreprenad verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kengis Bruk AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Pajala så är Kengis Bruk AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Pajala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Pajala och i Norrbottens län. Redan 1999-08-13 så skapades Kengis Bruk AB och företaget är har F-skattsedel Kengis Bruk AB har haft det sedan 1999-01-01.

Kengis Bruk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556572-8150 är organisationsnummret för företaget som finns i Pajala.

Just nu är Kengis Bruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kengis Bruk AB så går det att nå dem via telefon på 0978-62010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kengis Bruk AB är Sohlberg, Björn Erik Oskar som är född 1968 och har titeln VD, Sohlberg, Björn Erik Oskar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Köster, Erik Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boström, Elsa Margareta som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Köster, Erik Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Gunnar som är född 1961 och har titeln SuppleantKöster, Anna Erika som är född 1973 och har titeln Suppleant, Köster, Maria Elisabeth som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jormvik, Gustav Lennart Samuel som är född 1974 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.