Tapanis Trafik i Muodos AB

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är godstransporter och persontransporter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tapanis Trafik i Muodos AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Pajala så är Tapanis Trafik i Muodos AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Pajala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Pajala och i Norrbottens län. Redan 2002-12-20 så skapades Tapanis Trafik i Muodos AB och företaget är har F-skattsedel Tapanis Trafik i Muodos AB har haft det sedan 2003-04-03.

Tapanis Trafik i Muodos AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-03

556637-8336 är organisationsnummret för företaget som finns i Pajala.

Just nu är Tapanis Trafik i Muodos AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Tapanis Trafik i Muodos AB så går det att nå dem via telefon på 0978-40108 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tapani, Aila Tellervo -Tapani, Rolf Emil Bernhard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tapanis Trafik i Muodos AB är Tapani, Aila Tellervo som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tapani, Rolf Emil Bernhard som är född 1989 och har titeln Suppleant, Norén, Per Christer som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .