Onice AB

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är utbildning inom bilkörning, uthyrning av personal och bilar, försäljning av upplevelser och turism, limousinverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Onice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Pajala så är Onice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Pajala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Pajala och i Norrbottens län. Redan 2003-05-07 så skapades Onice AB och bolaget är har F-skattsedel Onice AB har haft det sedan 2003-08-14.

Onice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-14

556644-1829 är organisationsnummret för bolaget som finns i Pajala.

Just nu är Onice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Onice AB så går det att nå dem via telefon på 0978-10180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Onice AB är Liakka, Juha Matti som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hulkoff, Kurt Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Bill Tommy Göte som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brändholm, Stig Gunnar Jörgen som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .