AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva vandrarhem och lägenhetshotell och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Pajala så är AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Pajala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Pajala och i Norrbottens län. Redan 2004-12-10 så skapades AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala och bolaget är har F-skattsedel AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala har haft det sedan 2005-04-21.

AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-21

556672-2038 är organisationsnummret för bolaget som finns i Pajala.

Just nu är AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala så går det att nå dem via telefon på 070-6411481 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Snickarbackens Lägenhetshotell i Pajala är Bergström Nilsson, Eva Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kent Georg som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .