T-Rex - Thord Rehnstedt AB

Norrbottens län

Information

T-Rex - Thord Rehnstedt AB är ett bolag som finns i Pajala. I T-Rex - Thord Rehnstedt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rehnstedt, Tord Oscar Ingemar som är född 1960 och har titeln VD, Rehnstedt, Tord Oscar Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnstedt, Maria Pilar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med T-Rex - Thord Rehnstedt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå T-Rex - Thord Rehnstedt AB på telefon 070-5212059.

Bolaget skall utföra entreprenadtjänster med gräv och lastmaskiner inom anläggningsbranschen samt bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner såsom gräv- och lastmaskiner samt operatörer och personal för i anläggningsbranschen förekommande göromål. Bolaget kommer att bedriva försäljning av marknadsföringsmaterial, marknadsföringstjänster och produktplacering samt konsultverksamhet med inriktning på myndighetskontakt i offentlig sektor, vidare förebyggande underhåll och kvalitetssäkring inom upplevelse- och tillverkningsindustrin samt förvaltning av värdepapper.

Idag är T-Rex - Thord Rehnstedt AB av bolagstypen Aktiebolag.

T-Rex - Thord Rehnstedt AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Pajala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

T-Rex - Thord Rehnstedt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-19 och T-Rex - Thord Rehnstedt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T-Rex - Thord Rehnstedt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

T-Rex - Thord Rehnstedt AB har 556679-8301 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.