Ictab AB

Norrbottens län

Information

556695-9812 är organisationsnummer för bolaget Ictab AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ictab AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Pajala som är den kommunen som Ictab AB finns i.

Ictab AB har varit registrerat sedan 2006-01-10 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ictab AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ictab AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Pajala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ictab AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ictab AB så kan ni göra det på telefon genom 0978-30463 eller genom brev på följande adress:
Odonv. 25, 984 32, Pajala

Föremålet för bolagets verksamhet är utveckling, försäljning och support av mobila och internetrelaterade tjänster inom IT och övervakning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ictab AB och det är Nordström, Lars Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Nils Mårten som är född 1940 och har titeln Suppleant, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,