Golv & Plattsättning i Pajala AB

Norrbottens län

Information

Golv & Plattsättning i Pajala AB är ett av många verksamheter som finns i Pajala. Det är nämligen den kommunen som Golv & Plattsättning i Pajala AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Golv & Plattsättning i Pajala AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-11.

Golv & Plattsättning i Pajala AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2007-09-26. Men sedan 2007-10-11 så har Golv & Plattsättning i Pajala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kieksiäisvaara 63, 984 91, Pajala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Golv & Plattsättning i Pajala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3049931.

Pajala arbetar för att verksamheter som Golv & Plattsättning i Pajala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Golv & Plattsättning i Pajala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Golv & Plattsättning i Pajala AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Golv & Plattsättning i Pajala AB och det är följande personer, Veräjä, Per Gunnar Adolf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Veräjä Klippmark, Inger Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Golv & Plattsättning i Pajala AB är 556738-9464.